Dela med dig av dina goda Meet & Eat-erfarenheter!

Vad har Meet & Eat betytt för dig? Dela gärna med dig här!

 

14 Responses to Dela med dig av dina goda Meet & Eat-erfarenheter!

 1. Lullan Backman skriver:

  Ser numera alltid fram emot sista fredagen i månaden, då är det Meet & Eat! Här har jag träffat härliga kvinnor och fått många trevliga kontakter och förstås, gjort affärer!
  Tack Marie, för att du håller i detta, så värdefulla nätverk!

 2. admin skriver:

  Tack Lullan! Jag brukar använda dig som ett riktigt gott exempel på företagare som tror att ”Meet & Eat inte är för dem”! Glömmer aldrig när du så tydligt uttalade att du inte egentligen trodde på att just du kunde få en affär här men att du sen, innan salladen ens var uppäten, hade fått en superkontakt! Du är en bra, viktig och givande kvinna som jag varmt uppskattar på våra träffar!

 3. Ann Bergström skriver:

  ”Meet & Eat” är en briljant idé. Här kan jag träffa nya människor och få nya kontakter, samtidigt som vi umgås under avslappnade och trevliga former.
  Antingen man är nystartad företagare eller mer erfaren, så finns det alltid nya erfarenheter och mer kunskap att få och ”Meet & Eat” är ett utmärkt ställe att skaffa sig detta på…och dessutom är det förbaskat roligt!

 4. Inga-Lill Orbelin skriver:

  Som ”utomsocknes” men med verksamhet runt hela vårt avlånga land, var jag och en annan företagskollega med på den extra Meet & Eat som anordnades i juni i år. Det visade sig bli ett riktigt ”lyckokast”, inte bara fyllde vi på med energi och inspiration från andra kreativa kvinnor utan det har lett till både samarbeten och vänskap. Och fortsättning följer…

  Meet & Eat är enkelt och opretentiöst men ändock ett konstruktivt nätverk och som nämnts ovan – attans roligt!

 5. Ammi Lyrstrand skriver:

  På ett Meat & Eat i våras fick jag kontakt med Ann-Sofie på Brilliant Business och jag fick göra hennes företagslogo. Ann-Sofie i sin tur rekommenderade mig till Rob på Hugs n´Stuff, varpå jag fick göra ytterligare en logo. Gjorde även ett födelsecertifikat, som varje björn som lämnar hans butik i Kungälv får.
  Har tyvärr inte möjlighet att delta i luncherna för närvarande men kommer gärna igen när det passar. Håller med om att det är opretentiöst och trevligt sätt att knyta nya kontakter!

 6. KOMFABs Katarin skriver:

  Hej alla drivande ledande affärstjejer/kvinnor. Det ska bli så roligt att träffas 31 oktober i Stockholm. Ser just nu intervjun med Sting och han säger just att han känner att det är vikigare än någonsin att ta hand om de man har i sin närhet.
  Så Sant! Jag jobbar ju med att lära ut hur man ökar bussigheten genom att bygga upp sina kontaktnät och skapar bundsförvanter som man har ambassadörsskap med.

  Jag hoppas att vi ses på någon av affärsluncherna framöver
  Välkommen, hälsar Katarina http://www.komfab.se

 7. Karin Gustafsson skriver:

  Hej. Ser fram mot mitt första möte i Stockholm nu i november. Brukar hänga med på Walk & Talk på södermalm. Det här är ett annat suveränt sätt att träffas och söka affärspartner och kunder. Jag gör webbsidor, redigerar texter och formger och producerar e-böcker.

 8. Eva Klingström skriver:

  Tack vare Marie Nordströms Meet & Eat och andra nätvävande aktiviteter har jag nu en underbar kollega, Ann Bergström, STORARTAT att dela lokal med. Dessutom har jag fått flera förfrågningar om att hyra kurslokalen bland annat från Lili-Ann Kleen (Hälsohörnan hela dig) och Lullan Backman (Heartex) innan den ens är riktigt färdig.
  Meet & Eat är inte bara roligt och gott, det är ett synnerligen effektivt sätt att göra affärer också. Ett härligt inspirerande sätt att vidga sina vyer.

 9. Karin Gustafsson skriver:

  Tack, alla på mötet idag. Det blir en sådan kraft i möten som dessa. Ser fram mot nästa i december. Dessförinnan kommer jag säkerligen att ha kontakt med några av er. //Karin

 10. Ann Larås skriver:

  Hej, ser att anmälan för Stockholm är stängd.
  Om det ”öppnas” igen, så vill jag gärna vara med i det här nätverket.
  Vilken otroligt bra idé!
  God Jul och Gott nytt år 2013
  Ann

 11. KOMFABs Katarina skriver:

  TACK för ett härligt möte idag, vilken energi och vilka härliga affärskvinnor.
  Jag hoppas vi ses på nästa träff 27 februari!
  Då är vi på Grappa, det var ju så bra att få ha det egna lunchrummet!
  Välkommna, glöm inte anmäla dig!
  Katarina

 12. carina näsman skriver:

  Underbart med dessa träffar! Var äntligen med på min första och det lär inte bli den sista……:)
  Längtar redan till nästa gång!

 13. Aryel Walett skriver:

  I takt med att jag deltagit i Meet&Eat i Malmö har jag gått från ”antinätverkare” till engagerad nätvävare! Vid min allra första Meet&Eat i Stockholm gjorde jag två viktiga affärer över bordet.

  Jag rekommenderar alla Meet&Eat´are att ta möjligheten att nätväva (nätverkande på ett lite mer personligt djup) på de orter som vi nu finns på.

 14. Aryel Walett skriver:

  Ha ha ha… insåg när jag läste mitt första inlägg att jag med affärer ”över bordet” menar direkt där på plats.. hi hi… Affärer under bordet undanbedes 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *