Meet & Eat® goes Ystad 30 september!

Meet & Eat® goes Ystad!

Efterlängtat, efterfrågat och eftersökt – här är nätverket du väntat på! Sedan starten 2009 har Meet & Eat® enbart varit öppet för styrande- och ledande kvinnor i storstadsregionerna men från och med hösten 2015 öppnar vi nu vår uppskattade verksamhet även för män! Så du som är egenföretagare eller innehar en tjänst i styrande position med full beslutsrätt är mer än varmt välkommen till höstens träffar i Ystad.

Vi träffas tre gånger under hösten enligt Meet & Eat-metodiken; vi minglar, äter lunch och nätväver – dvs vi arbetar på att få till djupare relationer mellan medlemmarna i nätverket där syftet är att vi all hjälper varandra till fler och bättre kontakter och inte minst affärer.

Vi ses onsdagar i slutet av månaden; 30/9, 28/10 samt 25/11 mellan kl 12 och 14.30. Vi avslutar dessutom terminen med ett större Meet & Greet affärsnätverksmingel den 9 december där vi nätverkar enligt Meet & Greet-metoden; många snabba möten leder till djupare kontakter under den efterföljande fikan. (Meet & Greet har funnits som koncept sedan 2010 med många lyckade event i Malmö, Göteborg och Stockholm.)

Priset för tre nätvävstillfällen är 800 kronor plus moms. (Kostnad för Meet & Greet tillkommer när vi fått klart besked rörande lokal etc) Vill du bara komma vid ett enstaka tillfälle eller komma med som gäst kostar det 300 kronor per gång. Vår verksamhet har vi på Bryggeriet, Långgatan 20 i Ystad som lovat att laga fantastiskt god mat åt oss.

Anmäler dig gör du via mail till ystad@meetandeat.se samt betalar in via bg 889-9114 alternativt via Swish 070-881 5113 senast den 20 september; 300kr +moms för en gång (375kr) eller 800kr + moms för tre gånger (1000kr)

Vissa kommer att få denna inbjudan flera gånger- sorry, vi är inte tjatiga men vi vill ju så gärna att du kommer! :-) Dela med dig till dina vänner, de kanske bara fått den en gång!

Väl mött – Charlotta Kaino och Marie Nordström
Anmälan till ystad@meetandeat.se